Info

Pääsyliput

Vaikka suuri osa TURBAANIn tilaisuuksista on ilmaisia, niin osa niistä on maksullisia. Ohjelmalaatikoissa kerrotaan, mikäli tilaisuus on maksullinen (kuten myös lipppujen hinnat) ja ohjelman esittelysivuilla ohjeet ennakkolippujen hankkimiseen.

Logistiikka

Turku ei ole valtavan suuri kaupunki, joten kävely on mainio liikkumistapa festivaalilla.

Jos kuitenkin askel painaa, niin Turun kaupungin joukkolikenteellä pääset mainiosti paikasta A paikkaan B.

Myös polkupyöräily on suositeltavaa. Toivomme kuitenkin pyöräilijöiltä hienotunteisuutta jokirannassa. Jalankulkijoita on paljon, joten tiukimmin pakatuilla alueilla polkupyörän taluttaminen olisi kaunis teko.

Turkuun pääsee myös muualta. Varsinkin Helsingin suunnasta liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat ja edullisetkin, mutta myös esimerkiksi Porista tai Tampereelta on helppo tulla. Tietysti kauempaakin saapuvat ovat tervetulleita.

Majoitus

Turussa on runsaasti eri hintatasojen majoitusliikkeitä, leirintäalueista kansainvälisen tason hotelleihin.

Kattavimman listan majoitusvaihtoehdoista löydät Visit Turun www-sivuilta.

Mikä on TURBAANI?

TURBAANI on uusi kaupunkifestivaali, joka elävöittää kaupungin ke 15.- la 18.8.2018. Festivaali levittäytyy kaupungin alueelle, ydinkeskustasta aina kaupuginosiin.

Festivaalin tarkoitus on elävöittää kaupunkia, tarjota sekä yleisölle että taiteilijoille uusia kohtaamisia, luoda taiteilijoiden ja yritysmaailman välille uusia kontakteja, yhteisöllistää kaupunkilaisia, viedä tapahtumia muuallekin kuin keskusta-alueelle sekä brändätä tapahtuma jokavuotiseksi laadukkaaksi ja ainutkertaiseksi kulttuuritapahtumaksi kansallisessakin mittakaavassa.

Festivaalin ohjelmaa tuottavat itsenäiset tuottajatahot ja mukana on toimijoita niin musiikin, tanssin, teatterin, nukketeatterin, kirjallisuuden, elokuvan, liikunnan kuin pelialankin osa-alueilta. Unohtamatta kaupungin klubeja ja ravintoloita.

Yhdistys koordinoi tapahtuman kokonaisohjelmaa sekä huolehtii sen yhteismarkkinoinnista. Lisäksi yhdistyksen tehtävänä on luoda kohtaamisia taiteilijoiden ja uuden yleisön välillä, auttaa taiteilijoita löytämään uusia estraadeja sekä auttaa alueen elinkeinoelämää tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin normaaleja peruspalveluita.

Kaupunkikulttuuri Turku ry

TURBAANI – Turun urbaani festivaali -kaupunkitapahtumaa järjestää syksyllä 2016 perustettu Kaupunkikulttuuri Turku Ry. Yhdistyksen perustivat turkulaiset kulttuuriaktiivit. Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun 10 € tilille FI86 5710 0420 4542 33. Kirjoita viestikenttään nimesi ja yhteystietosi.

Yhdistyksen hallitus on vuonna 2018 Tomi Arvas, Kimmo Nurminen, Jaakko Palviainen, Tapio Peltomaa, Harri-Tapio Siivonen (sihteeri), Roosa Vastamäki ja Björn Österman (puheenjohtaja).

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja Björn Österman, pj@turbaani.fi
Sihteeri Hoss Siivonen, p. 040 767 1061, sihteeri@turbaani.fi